19 May 2018

Kek batik leleh RAMADHAN SALE!


assalamualaikum dan salam ramadhan al-mubarak

alhamdulillah masih rajin untuk menulis blog dan insya'Allah akan sentiasa rajin untuk menulis blog.hihii.okay entry sebelum ni miza ada bagitaw yang lepas je habis practical miza buat online business.antara salah satunya adalah menjual kek batik di instagram



silalah terliurrrrrr



bersempena dengan bulan ramadhan miza bula SALEEEE untuk kek batik leleh ni.jadi korang yang tengah baca ni kena cepat-cepat grab peluang ni okay.kalau tak nanti kempunan nak makan kek batik leleh lepas bukak posa.

sebab apa korang kena cuba kek batik leleh ni

.alhamdulillah feedback yang miza dapat dari siapa yang dah cuba diorang kata sedap.syukur sangat bila orang suka makan makanan yang kita buat :)

jadi kalau nak cuba silalah whatsapp miza di:

011-39597470

atau

follow ig @cecoklat

dapatkan stok kek batik korang sekarang di bulan puasa ni.
memang tak cukup sebekas!


15 May 2018

Entry pertama di tahun 2018


Assalamualaikum 💕

kenapa tajuknya seperti itu?sebab memang ini adalah entry pertama miza pada tahun 2018!menangis kejap bila mengenangkannya,huhuu.bukan tak ingat pasal blog ni,susah payah buat blog ni lebih kurang lima tahun dulu tak kan nak lupakan macam tu je. tapi sebab tahap kesibukan tu dan kemalasan yang melanda maka blog ni pun diabaikan.


kot la korang terlupa macam mana muka kita (walaupun tak de orang kisah pun,bhahaa)

okay sebenarnya miza baru habis praktikal sebab tu pun la punca blog ini diabaikan.bila habis keje je dulu kadang-kadang tu laptop pun tak bukak sebab penat dan malas..hahaa.so bila dah habis praktikal ni nak konsisten update blog macam dulu-dulu..rindu nak rajin macam duluuu

lepas habis intern macam biasa santai-santai je dekat rumah..tak dela santai sangat..sebenarnya miza tengah buat online business je sekarang ni,yang sebelum ni pun still buat jugak dan ada jugak yang baru..haaa,meh nak bagitaw


okay sekarang miza jual kek batik!hehee,mesti ramai peminat kek batik kan jadi korang kenala intai-intai ig @cecoklat dan tengok kesedapan kek batik yang terlebih coklat ni.lepas tu boleh terus order dengan miza okay.bila dah rasa mesti nak rasa lagi taw

okay itu jela untuk entry pertama di tahun 2018 ni,nanti kita sembang-sembang lagi..hihii



memang tak cukup sebekas 😊😋

have a nice day

4 November 2017

hadiah beauty box dah sampai..banyak gilerr hadiah!


assalamualaikum :)

pertama sekali minta maaf kepada sponsor sebab lambat untuk update entry mengenai hadiah yang miza dapat ni sebab hadiah pos ke rumah dan miza ada dekat kl so miza balik barulah boleh buat entry so hari ni miza nak buat entry untuk ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada penganjur sebab pilih miza as winner.gila excited wei!

yela mana tak excitednya dapat hadiah banyak gila macam tu.dah la tu semua best-best.nak pakai pun sayang la pulak,miza simpan leklok lagi dalam kotak tu.baru test-test sikit-sikit je.hehe..bagi yang tak tahu lagi giveaway apa yang miza maksudkan,hadiah apa yang miza maksudkan?meh sini nak gitaw..

okay miza join giveaway ini (http://dorayakino.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html ) dan alhamdulillah miza menang


haaa..ni la hadiah yang kita dapat.best kan?semua beauty product yang bernilai rm250.giveaway ini dianjurkan oleh blogger Mellya Crayola bersama-sama dengan sponsor-sponsor yang lain :


jadi..terima kasih kepada semua yang telah menjayakan giveaway ini.miza hargai sangat sangat sangat hadiah yang miza dapat dan semoga anda semua sentiasa dimurahkan rezeki,amin :)

thank you!