3 December 2016

pemenang giveaway miniature photography by waza studios


assalamualaikum :)

pertama sekali minta maaf lambat untuk siapa yang tertunggu-tunggu miza umumkan pemenang untuk giveaway miniature photography by waza studios.hari ni miza ada kelas dengan presentation lagi so sebab tu la semalam miza tak sempat nak update pemenang nyee..jadi sekarang kita tengok siapa yang menang...hihii







TANIAH!!

yang tak menang jangan kecewa pulak taw..nanti insya'Allah miza akan buat lagi giveaway macam ni..tunggu je..yang menang ni taniah miza ucapkan.memang rezeki anda..hehe ^ ^

dan untuk pemenang jangan lupa email kan dua keping gambar anda ke email miza ye!jika gambar tidak di email dalam masa tiga hari terpaksa la miza cari pemenang baru.

mirzasyazwina@gmail.com

"untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh.."

semoga hari anda ceria dan baik-baik sahaja ^ ^


1 December 2016

giveaway miniature photography by waza studios



TAMAT
(pemenang akan diumumkan pada 3/12/2016)



assalamualaikum :)

seperti yang miza pernah bagitaw dekat entry sebelum ni nak buat giveaway yang hadiahnya adalah gambar korang akan diedit menjadi seperti banner di atas.suka tak?sebenarnya nak buat giveaway ni untuk memperkenalkan waza studios yang baru je muncul awal bulan november dulu untuk korang semua. lagi satu untuk pengetahuan korang juga waza studios ni juga adalah hasil kolaborasi miza dengan kawan miza.alhamdulillah ^ ^

syarat-syarat penyertaan

1) terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) mempunyai blog dan instagram

3) follow blog dorayakino.blogspot.com

4) follow instaram waza_studios

5) copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)


pemilihan pemenang

okay untuk pemenang kitorang akan melakukan cabutan secara menual dan sebanyak empat orang pemenang yang akan dipilih.setiap pemenang gambar nya akan diedit sebanyak dua gambar sahaja.selepas itu,setiap pemenang mestilah meletakkan gambar tersebut di ig atau di blog masing-masing.(kalau letak kat ig kenalah tag waza studios okayh!hehe)

untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh..

senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa

senarai peserta

#jomsapotwazastudios!


terima kasih ^ ^


giveaway miniature photography by waza studios tinggal beberapa jam sahaja lagi!!


Assalamualaikum :)

siapa yang tak join lagi giveaway yang miza tengah buat sekarang ni rugilaaa 
sebab syaratnya simple dan hadiah best pulak tuuu!!
tak caye tengok banner dekat bawah ni dan jangan lupe klik sekali taw ^ ^


tamat pukul 10 malam ni jadi cepat-cepat join !!

makaseh ^ ^