1 December 2016

giveaway miniature photography by waza studios



TAMAT
(pemenang akan diumumkan pada 3/12/2016)



assalamualaikum :)

seperti yang miza pernah bagitaw dekat entry sebelum ni nak buat giveaway yang hadiahnya adalah gambar korang akan diedit menjadi seperti banner di atas.suka tak?sebenarnya nak buat giveaway ni untuk memperkenalkan waza studios yang baru je muncul awal bulan november dulu untuk korang semua. lagi satu untuk pengetahuan korang juga waza studios ni juga adalah hasil kolaborasi miza dengan kawan miza.alhamdulillah ^ ^

syarat-syarat penyertaan

1) terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) mempunyai blog dan instagram

3) follow blog dorayakino.blogspot.com

4) follow instaram waza_studios

5) copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)


pemilihan pemenang

okay untuk pemenang kitorang akan melakukan cabutan secara menual dan sebanyak empat orang pemenang yang akan dipilih.setiap pemenang gambar nya akan diedit sebanyak dua gambar sahaja.selepas itu,setiap pemenang mestilah meletakkan gambar tersebut di ig atau di blog masing-masing.(kalau letak kat ig kenalah tag waza studios okayh!hehe)

untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh..

senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa

senarai peserta

#jomsapotwazastudios!


terima kasih ^ ^


34 comments:

Illya LeYa said...

LeYa dah join...

http://anagurlz87.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Faizol Hafizi Mohamed Tah said...

ZoL aka Otomen Taro join

https://faizolhafizi.wordpress.com/2016/11/17/giveaway-miniature-photography-by-waza-studios/

Normi Nieza said...

nnt nk join la..:)

Sheila Adziz said...

akak join:)
http://www.sheilainspire.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Unni Anje said...

LAPOR DIRI

https://unnianje.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Nur Nashwa Alia Khairudin said...

Nashwa join!! :D : KLIK SINI UNTUK TENGOK ENRTY HIHI

ombak bergigi said...

om join :)

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Fadzlina Hamali said...

Lyna melaporkan diri :)

http://fadzlinahamali.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Lea Azleeya said...

Lea join ye..

http://www.leaazleeya.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Busyra Bt Takiyudin said...

busyra join!

http://www.busyratakiyudin.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

CikLa Shahril said...

Salam... Cikla join...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

aswaleyla said...

kita join :)
http://www.aswaleyla.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Siti Nurzafirah said...

Joined.

http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Shahida Dzulkafli said...

Sha joint
http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

IG : kasih_shadz

Fey Liez said...

Roger...
http://deariescouple.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Sweethoneybelle said...

done join! ;)

www.mysara89.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

thezofiroh said...

saya join :)
http://thezofiroh.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Nieyl said...

Salam join...

http://seindahcerita.blogspot.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

kak gojes said...

akak join ya

http://www.kakgojes.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-wawa.html

mOoN IzzaN said...

sy join... :)

http://www.munirahizzan.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

priya camfrog said...

http://mushizam.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Hafiza AizZawa said...

Akak Join.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Mirza....akak join...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Beeha Azman said...

Hai sis, support your GA.

http://beehaazman19.blogspot.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

This is my IG @beehaazman19, and mind followback me for new update and more entries.

Teruja dengan yr new studio, harap boleh share pasal studio dlm blog ^^

aku gadis kaca mata said...

sy join ye :)

http://akugadiskacamata.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

adianiez AIDA said...

miza, akak xde instagram.
x qualify utk join :(

Cik Zue said...

donee :)

http://blogcikzue.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Anizz Annisa said...

miza sayanggg..kak anis join ye...

https://adnan-daughter.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Inani Hazwani said...

Joined :)
http://www.inanihazwani.com/2016/11/giveaway-miniature-photography.html#.WD2E4nh97IU

Radhia Razali said...

Saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

sayidah napisah said...

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Noor Maizan said...

Awak saya joinnnn. hihihi.
https://missobsesi.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

Jun Zie said...

mjoinkan diri ! =D

http://www.jun-zie.com/2016/12/giveaway-miniature-photography-by-waza.html

follower blog ke 1035#
follower insta ke 1027#

nwbie lg sni, jom visit ke blog sy, mohon suppor. trima kasih =D