20 October 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤


assalamualaikum

ouch!nasib baik la sempat nak join giveaway ni sebab baru cuti.kalau tak..tak dan kite nak join.menangis la tepi bucu katil nanti.sebab apa hati berkobar-kobar nak join?sebab hadiah dia la deii..best gila kot.dah la kita memang suka benda-benda macam tu.ni free-free je dapat beautybox,sapa yang tak nak!


okay hadiahnya berupa beauty box bernilai rm250!!bila tengok giveaway ni terus bookmark.hehee takut terlepas.

hadiahnya,wow sangat kan ^_^


disebabkan giveaway ni kita edit sikit doodle animation.kalau tak taw doodle animation tu apa boleh google..hehee.sebab tema giveaway ni beauty jadi miza ambik sebahagian barang-barang makeup miza untuk buat video ni.kalau nak taw miza shoot video ni semalam masa tengah tunggu train dekat kl sentral.1 lagi video dekat rumah.nampak tak gigih sangat nak menang giveaway ni..hihihii








jadi kawan-kawan kecil miza di atas teringin nak ada kawan-kawan baru dari giveaway ni so harapnya ada la rezeki miza dalam giveaway ni nanti..aminn :)

instagram : mirzarohizat
facebook : mirzasyazwina

have a nice day!


6 comments:

Maisarah Humaira said...

semoga berjaya!

www.maisarahsidi.com

Mellya Musa said...

Aww thanks dear ❤😊

Mrs Pip said...

yeah, tahniah dear... awak adalah pemenang beauty in the box ...
so cepat2 hantar detals kat mellya .... best tengok video awak.

irazulkeffele said...

Hai awak, you are winner. Congrat girl :)

Patut lah menang memang lain dari yang lain hehehe. Kipidap!

Shafyqah Azry said...

tahniah!

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html