5 August 2017

mini stationery giveaway by mirzasyazwina


assalamualaikum 💕

alhamdulillah malam ni dapat update entry giveaway yang dah lama tertangguh.
hari tu baru cari hadiah-hadiah untuk giveaway ni.tadi snap pic,editing sikit maka terhasillah giveaway ini.ini adalah giveaway yang ketiga miza buat selepas giveaway miniature photography dulu tu.sapa yang join taw la kan >_<

okay jom kita mula..


syarat-syarat giveaway :

buat satu entry yang bertajuk mini stationery giveaway by mirzasyazwina

copy banner di atas dan link kan ke entry ni

follow blog ini https://dorayakino.blogspot.my/

follow instagram @mirzarohizat
                   @da.pok

jangan lupa tinggalkan link entry anda ke ruangan komen okay 


kalau dah nama pun stationery giveaway maka stationery lah hadiahnya!.hadiahnya adalah..


tiga file comel lotee

pemadam warna-warni

tiga keping sticker

wooden clip set

tiga batang pen

dua notebook

stapler

board

hadiah ni semua hanya untuk seorang pemenang sahaja.jadi siapakah yang bertuah tu?jom join ramai-ramai mana taw rezeki korang :)


goodluck korang !


17 July 2017

senarai peserta mini giveaway stationery by mirzasyazwina


assalamualaikum 

seperti yang dijanjikan,ini adalah peserta giveaway yang miza anjurkan,
boleh lah blogwalking sambil berkenalan



















18) http://www.bajuwarnacoklat.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

19) http://salatulzarida.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

20) http://fatinun.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

21) http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

22) http://herneenazir.com/2017/07/18/mini-stationery-giveaway-by-mirzasyawina/

23) http://deariescouple.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by-mirza.html

24) http://www.kisahsidairy.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

25) http://puankuci.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

26) http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

27) http://misseffah-ara.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

28) http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

29) http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

30) http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

31) http://www.kennymerligal.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

32) ....


senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa taw.bagi yang belum join lagi boleh klik sini
untuk join okay.mana taw rezeki korang untuk menang hadiah :D

have a nice day !


16 July 2017

bergambar di bendang


assalamualaikum




salah satu benda yang miza suka pasal blog ni adalah bila kita update pasal sesuatu tu dia tak hilang atau kekal la sampai bila-bila.sampai masa bila kita teringat atau rindu moment tu kita boleh search je dan tengok balik entry atau gambar-gambar yang kita letak tu.miza memang selalu rindu masa-masa yang dulu.kadang-kadang tengok balik gambar dulu boleh tergelak jugak sorang-sorang kan.hihii

sebenarnya ada sebab kitorang bergambar dekat bendang ni.sebabnya nak masuk satu competition ootd dekat ig,hahaha..sanggup weh tangkap gambar dekat bendang dengan baju kurung semata-mata nak masuk pertandingan ootd dekat insta..ootd yang dianjurkan oleh hush puppies malaysia.


#janganmuaktengokgambarownerblog

alang-alang kitorang dah memang ada kasut hush puppies ni so rasa rugila pulak kalau tak masuk.hadiah dia kalau menang dapat sepasang lagi kasut hush puppies.rugi tu kalau lepaskan.dah la kasut ni boleh tahan jugak harga..haha..mana la taw rezeki kan..so kitorang di sini bermaksud miza,kakak dan abah..

jadi kami bertiga set masa petang tu pegi bendang sebab time tu balik rumah wan kat penang.dengan abah-abah sekali kena paksa tangkap gambar..hihihii




yee..yang kecik molek itu adalah kakak dan yang besar gedabak tu adalah adik.sila lah terima dengan hati yang terbuka..hahaa..asek orang cakap kita kakak dia adik.pernah jugak orang tanya kakak dah habis sekolah ke belum -..-


suruh abah posing sikeett


gambar bawah ni la yang miza letak dalam insta untuk ootd tu.miza pun tak taw la bila dorang nak umumkan pemenang.pape pun tetap sabar menunggu.



good shoes take you good places

jangan lupa join giveaway miza okay

https://dorayakino.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

have a nice day!