4 November 2017

hadiah beauty box dah sampai..banyak gilerr hadiah!


assalamualaikum :)

pertama sekali minta maaf kepada sponsor sebab lambat untuk update entry mengenai hadiah yang miza dapat ni sebab hadiah pos ke rumah dan miza ada dekat kl so miza balik barulah boleh buat entry so hari ni miza nak buat entry untuk ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada penganjur sebab pilih miza as winner.gila excited wei!

yela mana tak excitednya dapat hadiah banyak gila macam tu.dah la tu semua best-best.nak pakai pun sayang la pulak,miza simpan leklok lagi dalam kotak tu.baru test-test sikit-sikit je.hehe..bagi yang tak tahu lagi giveaway apa yang miza maksudkan,hadiah apa yang miza maksudkan?meh sini nak gitaw..

okay miza join giveaway ini (http://dorayakino.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html ) dan alhamdulillah miza menang


haaa..ni la hadiah yang kita dapat.best kan?semua beauty product yang bernilai rm250.giveaway ini dianjurkan oleh blogger Mellya Crayola bersama-sama dengan sponsor-sponsor yang lain :


jadi..terima kasih kepada semua yang telah menjayakan giveaway ini.miza hargai sangat sangat sangat hadiah yang miza dapat dan semoga anda semua sentiasa dimurahkan rezeki,amin :)

thank you!

29 October 2017

2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC


assalamualaikum :)

okay terjumpa giveaway ni saat-saat akhir dah terus decide untuk join sebab hadiah dia best!
dapat rm50 siapa tak nak kan.sebelum tamat baik join cepat-cepat,
mana lah taw ada rezeki dalam giveaway ni ke ^_^


klik banner untuk join okay

HADIAH :

pihak penganjur 1st Dental Clinic berbesar hati nak bagi rm50 untuk 6 orang pemenang!jadi maksudnya 6 orang akan dapat rm50 seorang,best kan!

16hb OKTOBER 2017 - 30hb Oktober 2017

jom join before tamat !


20 October 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤


assalamualaikum

ouch!nasib baik la sempat nak join giveaway ni sebab baru cuti.kalau tak..tak dan kite nak join.menangis la tepi bucu katil nanti.sebab apa hati berkobar-kobar nak join?sebab hadiah dia la deii..best gila kot.dah la kita memang suka benda-benda macam tu.ni free-free je dapat beautybox,sapa yang tak nak!


okay hadiahnya berupa beauty box bernilai rm250!!bila tengok giveaway ni terus bookmark.hehee takut terlepas.

hadiahnya,wow sangat kan ^_^


disebabkan giveaway ni kita edit sikit doodle animation.kalau tak taw doodle animation tu apa boleh google..hehee.sebab tema giveaway ni beauty jadi miza ambik sebahagian barang-barang makeup miza untuk buat video ni.kalau nak taw miza shoot video ni semalam masa tengah tunggu train dekat kl sentral.1 lagi video dekat rumah.nampak tak gigih sangat nak menang giveaway ni..hihihii








jadi kawan-kawan kecil miza di atas teringin nak ada kawan-kawan baru dari giveaway ni so harapnya ada la rezeki miza dalam giveaway ni nanti..aminn :)

instagram : mirzarohizat
facebook : mirzasyazwina

have a nice day!